L’OR Crema Absolu Classique 1000g káva – Recenze

Vychutnejte si dokonalou chuť a vůni kávy s L’OR Crema Absolu Classique 1000g. Tato lahodná směs je stvořena pro opravdové milovníky kávy, kteří ocení její bohatou a intenzivní chuť. Každý doušek vás přenese do světa luxusu a rozkoše, kterým dominuje jemná crema a plné tělo. S touto exkluzivní kávou se každé ráno probudíte s úsměvem na tváři a budete se těšit na další šálku této neodolatelné pochoutky.

Popis a vlastnosti

Káva zrnková L’OR Crema Absolu Classique 1000g je jemná, sametová a má lehkou citrusovou kyselinku. Tato chuť se nachází v balení této zrnkové kávy, kterou si můžete připravit pohodlně doma. Středně pražené zrnka této kávy mají neomrzíchající chuť a perfektně se hodí na přípravu espressa, french pressu či překapávače. V každém doušku si užijete směs Robusty a Arabiky s výraznou převahou Arabiky. Intenzita této kávy je hodnocena stupněm 5 z 12.

Zrna této kávy prošla středním pražením a jsou zabaleny ve speciálním balení s ventilkem, které jim zajistí dlouhotrvající špičkovou kvalitu, lahodnou chuť a vůni i po otevření balení. Navíc všechna balení L’OR káv mají certifikaci UTZ*, což znamená, že tato kava byla pěstovana podle udrzitelných metod s cilem nejen dosahnout nejvyssi moznosti jakosti ale take pomoci zdokonaleni pracovniho prostredi farmaru ochranit prirodu.

L’OR Crema Absolu Classique je jemný, lahodný a elegantní. Je to káva nejvyšší kvality, kterou si můžete vychutnat každé ráno.

Zkušenosti zákazníků

Zákazníci mají smíšené pocity ohledně produktu „L’OR Crema Absolu Classique 1000g káva“. Někteří zákazníci vyjádřili pozitivní recenze, ve kterých chválili bohatou chuť a aroma této kávy. Uvedli také, že je velmi lahodná a připravují si s ní výbornou kávu. Další zákazníci však měli negativní zkušenosti s tímto produktem. Stěžovali si na hořkost a nevyváženost chuti této kávy. Někteří uvedli, že jim připadala přespříliš silná a nepijitelná. Celkově lze říct, že recenze jsou smíšené a každý má jiný pocit ohledně tohoto produktu.

Závěr

Celkově lze říci, že L’OR Crema Absolu Classique 1000g káva je skvělou volbou pro milovníky výjimečné chuti a kvality. Tato směs zrn poskytuje bohatou a vyváženou chuť s jemnými tóny čokolády a ořechů. Díky svému intenzivnímu aroma si můžete užít opravdový kulinářský zážitek každé ráno. S balením o hmotnosti 1000g budete mít dostatek této lahodné kávy na dlouhou dobu. Dopřejte si luxusní šálku L’OR Crema Absolu Classique 1000g kávy a nechte se unést jejím jedinečným příchutím!