Nejprestižnější a nejoblíbenější řada Omega Seamaster Planet Ocean

Omega Seamaster Planet Ocean je jednou z nejprestižnějších a nejoblíbenějších řad hodinek od renomované švýcarské značky Omega. Tato kolekce se pyšní svým elegantním designem, vysokou kvalitou provedení a především skvělými technickými parametry.

Hodinky Omega Seamaster Planet Ocean jsou vyrobeny s precizností a pečlivostí, která je charakteristická pro všechny produkty této luxusní značky.

Díky svému sportovnímu vzhledu a odolnosti jsou tyto hodinky ideálním společníkem jak pro každodenní nošení, tak i pro dobrodružné aktivity pod hladinou moře.

Řada od Omega Seamaster

Omega Seamaster Planet Ocean je bezesporu jednou z nejprestižnějších a nejoblíbenějších řad hodinek od renomovaného švýcarského výrobce Omega. Tato série se pyšní dlouhou historií, která sahá až do roku 1948, kdy byla původně navržena pro potřeby britského námořnictva.

Dnes jsou tyto hodinky symbolem elegance, preciznosti a technických inovací.

Jejich design je elegantní a sofistikovaný, přičemž každý model nabízí unikátní kombinaci barev, ciferníku i pásku. Kromě estetické stránky se tyto hodinky také mohou pochlubit vysokou odolností vůči tlaku ve vodě a skvělými funkčními vlastnostmi jako například chronografem či datumovkou.

Doplnitelnost různých funkcionalit tvořícím součást této řady umožňuje každému nositeli najít si ten správný model podle svých individuálních preferencí. Hodinky Omega Seamaster Planet Ocean jsou proto oblíbeny jak mezi profesionálními potápěči, tak i mezi milovníky luxusu a elegance.

Pokud hledáte hodinky, které vám poskytnou nejen precizní časomíru, ale také stylový doplněk na každou příležitost, pak je Omega Seamaster Planet Ocean tou správnou volbou.

Elegantní design, vysoká kvalita a skvělé technické parametry

Jejich jedinečný vzhled okouzlí každého milovníka luxusu a preciznosti. Elegantní černý ciferník s luminescenčními indexy je perfektně doplněn ocelovým pouzdrem a nerezovým páskem, které dodávají hodinkám sofistikovanost a noblesu.

Kromě svého působivého designu se hodinky Omega Seamaster Planet Ocean mohou pochlubit také vysokou kvalitou zpracování. Použité materiály jsou pevné a odolné proti opotřebení, což zaručuje dlouhou životnost těchto hodinek.

Navíc jsou vybaveny automatickým strojkem s 48hodinovou rezervou chodu, což zajišťuje jejich spolehlivost i při delší absenci nošení.

Co se týče technických parametrů, hodinky Omega Seamaster Planet Ocean nezklamou ani ty nejnáročnější uživatele. Jsou vybaveny safírovým sklíčkem odolným proti poškrábání, který chrání ciferník před vnějšími vlivy.

Dále disponují funkcemi jako datumovka či stopky pro měření času. Tyto hodinky jsou tak ideální volbou pro každého, kdo hledá kombinaci elegance, kvality a výkonu ve svém nošeném příslušenství.

Servis hodinek Omega

Autorizovaný servis hodinek Omega ONYX servis – nejmodernější hodinářský servis.

Servisujeme hodinky značek Omega, Rolex, Longines, Bovet, Rado, Mido a další.

Zajišťujeme rychlý a přednostní servis Omega.

Více informací najdete na našem webu www.opravnahodinek.cz.

ONYX servis

Adresa: 
Masarykovo náměstí 51, 586 01 Jihlava

Telefon: +420 601 001 700 
Email: servicecentreonyx@gmail.com