Jak funguje ochrana vozu voskem NanoTec vysvětluje Automyčka Express

Každý hrdý majitel automobilu se o své vozidlo pravidelně stará, ať už svépomocí nebo za využití ručních či mechanických myček. Zejména pro mužskou část populace je tato činnost určitou relaxací a zároveň uspokojivou prací, za kterou je ihned vidět výsledek.

Čistého auta si pak užívá dennodenně celá rodina. V rámci údržby vozu je velmi důležitým krokem také voskování karoserie, které je pomyslnou třešinkou na dortu po důkladném umytí a vyčištění vašeho plechového krasavce.

Co vše můžete získat použitím moderní voskovací technologie?

Obnovený vzhled

Po voskování míváme skvělý pocit z lesku a zářivé barvy, kterých naše původně poněkud zašedlé auto znovunabylo. U moderní technologie NanoTec poznáte efekt na první pohled – váš vůz bude vypadat minimálně o několik let mladší než před ošetřením.

Oslnivý lesk po použití tekutého nanovosku je velmi intenzivní a bude trvat výrazně déle, než kdybyste sami aplikovali některý z běžných vosků – od voskování budete mít pokoj až na půl roku.

Ideální je auto kompletně ošetřit po zimním období, kdy vnější části vozidla dostávají nejvíce zabrat a nejvíce se to na nich projeví. 

Ochrana plechu

Znáte ten pocit, když vyjedete z myčky s nádherně čistým autem a hned v dalších dnech vnímáte, že se velmi rychle navrací do stavu před umytím? Toho se už nemusíte obávat.

Druhým výrazným (a možná ještě důležitějším efektem) použití vosku NanoTec je ochrana karoserie před usazováním nečistot, prachu a dalšími vnějšími vlivy. To má efekt nejen vizuální, ale především funkční, neboť může významně prodloužit dobu, kdy budou plechy skutečně zánovní.

UV filtr ve vosku obsažený zároveň umí zamezit žloutnutí laku. Touto péčí tedy můžete spolehlivě prodloužit životnost karoserie, která musí na silnicích odolávat značné zátěži.

Odborné použití

Pokud necháte vůz umýt, vyčistit a navoskovat u skutečných profesionálů, nehrozí, že sami něco opomenete a napácháte na svém autě více škody než užitku, což se pravděpodobně někdy v minulosti stalo každému z nás.

Tekutý nanovosk je aplikován ručně s tou nejvyšší péčí a profesionálním postupem. Pracovníci špičkových automyček jsou speciálně školeni a zaučováni tak, že si umí poradit s jakoukoli nečistotou či nedokonalostí. Své vozidlo jim tak můžete svěřit se skutečným klidem a důvěrou a sami se věnovat svým pochůzkám, odpočinku či zábavě.

Radost po dlouhou dobu

Jak jsme již zmínili výše, vosk NanoTec chrání váš automobil až po dobu šesti měsíců. Investice do tohoto ošetření je tedy skvělým způsobem, jak si ušetřit další pravidelné starosti a výdaje za údržbu vozu na opravdu dlouhou dobu.

Váš vůz bude nejen krásně vypadat, ale bude dokonale chráněn před drsnými podmínkami na našich silnicích. Objednejte si ošetření vozu nejmodernější nanotechnologií u Automyčka Express ještě dnes.

Automyčka Express je největší tuzemská síť profesionálních mycích center. Její pobočky najdete na více jak 28 místech po celé České republice. Aktuální seznam mycích center s přesnou otevírací dobou najdete ZDE. Automyčka Express je držitelem certifikátu kvality ISO 9001, ISO 14001 a ISO 45001.